Selvom foråret er over os, så kan varmere temperature godt friste de fleste. Og hvert år, er der rigtigt mange danskere som tager ud og rejser. Men der er alt for mange som ikke får tjekket om de har de vaccinationer som det kræver. Det er f.eks. de færreste som er klar over, at det kræver vacciner i Thailand. Det kan du læse mere om her. På samme side finder du informationer om mange andre destinationer som også kræver vacciner. Det er også ofte alt efter hvor lang tid du skal være der om du skal have en vaccine eller ej, men også det kan du se på hjemmesiden.

 

Sommerferie

 

Så hvis du allerede nu, er ved at planlægge din sommerferie så hav lige med i dine overvejelser om det kræver en vaccine at tage af sted. Derudover skal det som regel planlægges hvem der vander blomster, tømmer postkassen og så videre. Men start med, at bestil jeres rejse. Det er tit når der er så mange ting, at se til, at man ikke får husket at kigget nærmere på om man skal have styr på vaccine delen også. Men det kan du altså få nemt og enkelt på sikkerrejse.dk