Har du haft den samme frisure de sidste mange år, så er det måske på tide at få en ny frisure. Skal du til en stor begivenhed i løbet af foråret, og har du været ude og købe en ny lækker kjole, nogle nye lækre stiletter? Så vil det da næsten være synd ikke lige at komme forbi en skønhedssalon, hvor du lige får det sidste med.

 

Pigehygge

 

I forbindelse med at dig og pigerne nu alligevel er ude og shoppe gaderne tynde, så hvorfor ikke tage ind og sætte jeres femininitet i fokus? Planlægge en hel dag med shopping, café besøg og en tur forbi en skønhedssalon, som den her, her kan I få ordnet jeres hår, få en spray tan efter de mange vintermåneder, klaret voksbehandlingen, samt få ordnet jeres negle, så I er helt klar til weekendens arrangementer. Det kan også være at du har en helt specielt veninde, søster eller mor, som du synes fortjener en dag, hvor hun bliver forkælet, så vil dette helt sikkert være et hit. Kort sagt, her kan du invitere en du holder af, med en dag hvor I bliver forkælet og får nogle minder i sjældent vil glemme.